Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от stelt
    Ееееее, не сме чак толкова несериозни, просто сме малко. Все пак се радвам че започна да ни става навик да се виждаме в неделя, макар и не всички да сме с алфи.
    аз се извинявам, че не дойдох ... бях на работа....
    няма значение, че не са само алфи ... фатката е да се пият кафете ... и да е всяка неделя
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• Цецо бате аиде да пием кафета сабота или неделя някаде ако си свободен пак и някоя среща мойе да ме заведеш но не мога да ти се обадя че ми е спян телефона пк и в нета не взизам много ако решиш нещо званни
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• Първоначално публикувано от ico83
        Цецо бате аиде да пием кафета сабота или неделя някаде ако си свободен пак и някоя среща мойе да ме заведеш но не мога да ти се обадя че ми е спян телефона пк и в нета не взизам много ако решиш нещо званни
        ми аз ти звънях ... ма телефона е изключен ...
        ще мина през поделението и ще се разберем

Comment

• Днес имаше лека срещичка в центъра на Русе в големият дъжд който се изсипа. Участниците бяха Cvetelin, ico83 и stelt.
          AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
          Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt
            Днес имаше лека срещичка в центъра на Русе в големият дъжд който се изсипа. Участниците бяха Cvetelin, ico83 и stelt.
            да и стелт с целия си акъл в най големия дъжд ме кара да му гледам новия накрайник на гърнето

Comment

• хубаво си се срещате вии а на редовната среща ви няма никакви

Comment

• Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                хубаво си се срещате вии а на редовната среща ви няма никакви
                ми не знам ... стелио ми звънна ай на кафе и отидохме да земим ицо от поделението и отидохме
                аз и тази седмица няма да мога да дойда .... ;(
                пак съм на работа ....

Comment

• а така сега се оправдаваи а стельо кат ти звънна що не звъннахте и на мене ве жени такива

Comment

а така сега се оправдаваи а стельо кат ти звънна що не звъннахте и на мене ве жени такива
                    щото ти си постояно ...зает
                    все много работа имаш ....
                    другия път ще ти звъннем ...обещавам

Comment

• шматко заспала през уикенда не съм чаак толкова зает инак днес срещата беше доста семпла бих казал

Comment

• Опаааааа ... кво праите бе сектантииии

Comment

• аве ти жив ли си от кога те чакам да се появиш да те меря с новия дизел да видиш ВАГ повера тоя път

Comment

• Жив съм .. но ме няма много в Русе появявам се за малко само. Може да се видим тая седмица на полигона но не обещавам.

Comment

• отново обичаините заподозрени на обичаиното място

Comment

отново обичаините заподозрени на обичаиното място
                                с обичайните паметници....
                                нищо ново в автопарка... като изключим на Стелио буса

Comment

Working...
                                X