If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ееееее, не сме чак толкова несериозни, просто сме малко. Все пак се радвам че започна да ни става навик да се виждаме в неделя, макар и не всички да сме с алфи.
аз се извинявам, че не дойдох ... бях на работа....
няма значение, че не са само алфи ... фатката е да се пият кафете ... и да е всяка неделя
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Цецо бате аиде да пием кафета сабота или неделя някаде ако си свободен пак и някоя среща мойе да ме заведеш но не мога да ти се обадя че ми е спян телефона пк и в нета не взизам много ако решиш нещо званни
Цецо бате аиде да пием кафета сабота или неделя някаде ако си свободен пак и някоя среща мойе да ме заведеш но не мога да ти се обадя че ми е спян телефона пк и в нета не взизам много ако решиш нещо званни
ми аз ти звънях ... ма телефона е изключен ...
ще мина през поделението и ще се разберем
Днес имаше лека срещичка в центъра на Русе в големият дъжд който се изсипа. Участниците бяха Cvetelin, ico83 и stelt.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
хубаво си се срещате вии а на редовната среща ви няма никакви
ми не знам ... стелио ми звънна ай на кафе и отидохме да земим ицо от поделението и отидохме
аз и тази седмица няма да мога да дойда .... ;(
пак съм на работа ....
Comment